Lähetä tiketti
Tervetuloa
Kirjaudu  Rekisteröidy
Open navigation

Vastauksen jakaminen uudeksi tiketiksi


Asiakkaan vastauksessa voi olla lisäkysymys, joka halutaan käsitellä uutena asiana. Ensinnäkin siihen voidaan halutaan soveltaa uutena kysymyksenä SLA-lupauksia uudestaan, jolloin uusi tiketti on järkevä tapa. Toisekseen asiakkaan kysymys saattaa liittyä toiseen asiaan, joka vaatii eri tiimin vastauksen. Tällöin on helpointa jakaa vastauksesta uusi tiketti käsittelyyn toiselle tiimille ja ratkoa asiakkaan muut kysymykset alkuperäisessä tiketissä.


Tiketin jakamisen voi suorittaa vain asiakkaan vastauksesta.


Valitaan asiakkaan vastauksesta toiminto "Split ticket"Sinulta kysytään vahvistus, että haluatko varmasti jakaa tämän asiakkaan vastauksen uudeksi asiaksi. Vastaa tähän kyllä, niin ruudulle aukeaa uusi tiketti, jossa näkyy asiakkaan vastaus ja aiempi viestiketju. Voit nyt halutessasi ohjata tiketin oikealle tiimille.


Tiketin jakaminen ei vaikuta alkuperäiseen tikettiin millään tavalla. Alkuperäinen tiketti tulee vastata ja sulkea normaalisti.HUOM!

Lapsitiketeillä voidaan myös hoitaa tiketin jakaminen ja tämä voidaan tehdä heti ensimmäisestä kysymyksestä lähtien, kun taas split-toiminto toimii vain asiakkaan vastauksien jakamiseen. Lapsitikettiä käyttämällä myös linkitys pää- ja alitikettien välillä pysyy koko ajan voimassa. Lue lisää alitikettien tekemisestä

 


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.