Lähetä tiketti
Tervetuloa
Kirjaudu  Rekisteröidy
Open navigation

Tikettien yhdistäminen

Joskus asiakas lähettää samasta aiheesta useita viestejä. Hän haluaa saada huomiota tai ei ole saanut vastausta tarpeeksi nopeasti ja lähettää saman viestin uudestaan.


Tämmöisessä tapauksessa on mahdollista yhdistää kaksi tikettiä samaksi. Kun olet tiketillä, valitse ylhäältä mergeRuudulle aukeaa ikkuna, jossa pääset etsimään toista tikettiä. Tämä voidaan suorittaa etsimällä tietystä sähköpostista lähetettyjä tikettejä, tietyn otsikon omaavia tikettejä tai suoraan tiketin id-numerolla.


Valitse haluamasi etsimismuoto ja syötä hakusanaPaina tiketin edessä olevaa vihreää plussaa. Voit myös liittää samalla useita tikettejä listasta.


Tiketin otsikkoa painamalla ko. Tiketti aukeaa uuteen välilehteen ja voit tarkastella sen tietoja vielä ennen yhdistämistä.


Voit liittää useita tikettejä myös käyttäen eri hakumuotoja. Voit esimerkiksi ensin etsiä ylläolevan mallin mukaan otsikolla. Liitettyäsi otsikolla löytämäsi tiketit, voit vaihtaa hakumuodon sähköpostiin ja liittää muita samasta osoitteesta tulleita tikettejä tähän.


Kun olet liittänyt kaikki haluamasi tiketit yhteen, voit valita mitä niistä käsitellään pääasiallisena tikettinä. Paina laatikon perässä olevaa ratasta valitakseti päätiketin.Mikäli lisäsit vahingossa ylimääräisen tiketin, voit tästä listasta poistaa haluamasi tiketit painamalla punaista miinusta.


Lopuksi ruudun alaosasta valitaan lisätäänkö mahdolliset ulkopuoliset yhteystiedot kaikista tiketeistä päätiketin vastaanottajiksi ja edetään eteenpäin.Sinulle näytetään vielä yhteenveto tiketeistä ja tästä tulee edetä painamalla "Merge".Kaikkiin yhdistettyihin tiketteihin lisätään yksityinen muistiinpano, jossa kerrotaan pää-/alitiketin numero. Alitiketit suljetaan.


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.