Lähetä tiketti
Tervetuloa
Kirjaudu  Rekisteröidy
Open navigation

Facebook kommentit tiketeiksi

Facebookin sivuille asiakkaiden tekemät julkaisut ja kommentit saadaan tulemaan Freshdeskiin tiketeiksi. Myös näihin kommentteihin vastaaminen voidaan näin ollen hoitaa suoraan Freshdeskistä, ilman selaimen ja Facebookin avaamista.


Tällöin myöskään asiakaspalvelijoille ei tarvitse antaa Facebook-sivun ylläpito-oikeutta, vaan he voivat samoilal Freshdeskin tunnuksilla hoitaa Facebookin kommentointia suoraan muiden tikettien käsittelyn ohessa.


Valitse ensin Freshdeskin asetukset-sivulta Facebook.Mikäli yhtään sivua ei ole vielä lisätty, keskelle tulee iso Facebookin logo, jonka vierestä valitaan Add Facebook.Tämän jälkeen aukeaa Facebookin kirjautumisikkuna, jossa voit kirjautua Facebook-tunnuksillasi. Mikäli olet jo samalla selaimella kirjautunut Facebookkiin, kysytään jatketaan sillä nimellä. Voit tässä vaiheessa vaihtaa eri tunnukselle.


HUOM! Käyttäjä jolla kirjaudutaan, tulee olla halutun yrityssivun pääkäyttäjä.


Valitse yrityssivu, jonka haluat kytkeä Freshchattiin. (Mikäli sivu ei näy, et ole sen pääkäyttäjä).Seuraavaksi kysytään oikeuksia, anna sovellukselle kaikki sen kysymät oikeudet.Tämän jälkeen valitse vielä, mitkä Facebook sivut haluat liittää tukeen. Huomaa, että mikäli sivu on jo liitetty johonkin toiseen tukeen, et voi liittää sitä enää uudestaan.
Tarkistetaan vielä integraation asetukset.


Valitse listalta Edit.Muokataan mitä kaikkea halutaan muuttaa tiketeiksi.


Vaihtoehtoina on tehdä tiketti:

  • Ei mistään
  • Kaikki relevantti sisältö. (Vierailijoiden julkaisut, sekä kommentit tietyn sisältävän sanan perusteella)
  • Kaikki julkaisut ja kommentit


Valitse mihin ryhmään luodut tiketit tehdään.


Valitse myös tehdäänkö Messengerin chat-keskusteluista tiketti. Huomaa, että jos olet liittänyt Facebookin Freshchattiin, Messenger-keskustelut tulevat jo chatti-ikkunaan, eikä niitä kannata tehdä enää toistamiseen tiketeiksi.
Lopuksi muista painaa yläkulmasta Update-nappia!


Nyt Facebook sivun kommentit tulevat sinulle tiketeiksi.


Tikettilistauksessa näissä tiketeissä näkyy Facebookin F-logo lähteenä.Vastaus kommentteihin


Tässä näkyy kuva kuinka asiakas on ensin kysynyt jotain, johon on sitten vastattu Freshdeskin kautta. Huomaa, että Facebookista katsottaessa näkyy mitä kautta kommentti on luotu. Tässä tapauksessa siinä lukee Freshdesk.Kommentista tulee Freshdeskiin tämän näköinen tiketti:Mikäli haluat vastata suoraan johonkin asiakkaan kommenttiin, tulee sinun jakaa se omaksi tiketiksi Split Ticket -toiminnolla. Tämän jälkeen ko. kommentti näyttää tältä:Facebook sivulle tuki-välilehti


Facebookin yritysivulle on mahdollista lisätä myös tukivälilehti, jolloin asiakkaat pääsevät tutkimaan Freshdeskin artikkelipankkia suoraan Facebookin kautta.


Välilehtien tekemin vaatii yrityssivulta suuren tykkääjämäärän. Jokaiseen sivuun niitä ei voi luoda.


Mikäli sinulla on suuri yrityssivu ja tarvitset apua tukivälilehden teossa, ota meihin yhteyttä.


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.