Lähetä tiketti
Tervetuloa
Kirjaudu  Rekisteröidy
Open navigation

Sähköposti-ilmoitusten muokkaaminen

Tiettyjen toimintojen jälkeen voidaa asiakkaalle lähettää automaattinen viesti tiketin tilan muutoksesta.


Voit toimintokohtaisesti määrittää lähetetäänkö viestiä automaattisesti vai ei. Lisäksi viestin sisältöä voidaan muokata.


Valitse asetuksista Sähköposti-ilmoitukset / Email notifications.Eteesi aukeaa näkymä, jossa näkyy eri automaatiovaihtoehdot. Ylhäällä on välilehdet agentin ilmoituksille, asiakkaan ilmoituksille, viestin kopion (CC) saajille, sekä mallipohjat. Mallipohjissa on tikettien käsittelyyn liittyvät pohjat, eli agentin vastausmalli, sekä forwar-viestiin käytetty malli.Jokaisen sähköpostin edessä on liukukytkin, jolla säädetään viestin automatisointia. Kun tämä on harmaa ruksi, viestiä ei lähetetä automaattisesti. Esimerkiksi kuvassa olevassa ympäristössä asiakkaalle ei lähetetä yhtään viestiä automaattisesti, vaan agentin tulee se lähettää (vastata tikettiin).


Otetaan esimerkin vuoksi tästä ensimmäinen sähköposti, eli uuden tiketin luonnista lähetettävä viesti.Kuten huomataan, viestissä on eri kieliversiot kaikille asiakaspalvelun tukemille kielille. Kaikissa pohjissa voidaan käyttää paikanpitäjiä. Paikanpitäjiä voidaan lisätä otsikko-kentän oikeasta laidat kohdasta Insert Placeholders.
Paikanpitäjä voidaan lisätä myös otsikkoon. Esimerkiksi tämmöisessä tiketin vastaanottamisessa voi olla järkevää kertoa asiakkaalle tiketin ID-numero. Näin:
Lisää asiakaspalvelun automaattisista vastauksista oheisella videolla: 

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.