Lähetä tiketti
Tervetuloa
Kirjaudu  Rekisteröidy
Open navigation

Asiakkaan liittäminen yritykseen

Asiakas voidaan liittää yhteen tai useampaan yritykseen, jolloin yritystieto seuraa aina samalta kontaktilta tulleita yhteydenottoja ja voimme raportoida yrityskohtaisia lukuja ja katsoa tietystä yrityksestä tulleita yhteydenottoja kokonaisuutena.

Avaa kontaktikortti, joko etsimällä asiakkaan nimeä oikean yläkulman yleishausta, klikkaamalla asiakkaan nimeä tiketillä tai etsimällä valikosta yhteystieto-kohta.

Kun olet löytänyt asiakaskortin, paina yläkulmasta Muokkaa / Edit.


Etsi yrityskenttä ja kirjoita nimi. Mikäli yritys on jo luotu, ehdotetaan nimeen sopivia yrityksiä. Mikäli yritystä ei ole luotu, voit kirjoittaa yrityksen koko nimen ja painaa "Add xxxxx", jolloin kirjoittamasi yritysnimi luodaan ja kontakti liitetään siihen.


Mikäli kontakti esiintyy useamman yrityksen nimissä, lisää kaikki vaihtoehdot painamalla Associate another company.


Nyt huomaa kaksi kohtaa!

Yritysten edessä on valinta, jolla valitaan ensisijainen yritys. Kaikki kontaktin tiketit liitetään ensisijaisesti tähän yritykseen. Sitä voidaan muuttaa tiketillä, mutta asiakaspalvelijan tulee muistaa tämä, mikäli tiketti ei koske ensisijaista yritystä.Toinen kohta on yritysnimen perässä oleva tiketin kuva. Mikäli tämä on valittuna, eli sininen, kyseinen kontakti näkee kaikki tämän yrityksen tiketit itsepalveluportaalissa. Mikäli kyseistä kohtaa ei ole valittu, asiakas näkee vain hänen henkilökohtaiset yhteydenottonsa.


Näin voidaan antaa kokonaisnäkymä yrityksen johdolle kaikkiin heiltä tulleisiin yhteydenottoihin.

Nyt tiketin asiakastiedoissa näkyy yrityksen nimi. Yrityksen nimeä painamalla aukeaa ko. yrityksen asiakaskortti, josta nähdään kaikki yrityksen tiketit ja voidaan muokata yritykseen kuuluvia henkilöitä. Henkilön nimeä painamalla aukeaa kyseisen kontaktin asiakaskortti, josta nähtään kontaktin viestit ja tiedot.Kun tiketin asiakkaana on kontakti, joka kuuluu useaan yritykseen, tulee tiketin ominaisuuksiin yksi ylimääräinen kenttä. Tällä kentällä valitaan mihin kontaktin yrityksistä kyseinen tiketti kuuluu.Mikäli tiketti ei koske kontaktin ensisijaista yritystä, huomaa vaihtaa tämä yritysvalinta ja painaa sen jälkeen Päivitä / Update -nappia. Tikettikohtainen yritystieto muuttuu myös yläkulmassa näkyvään kontaktitietoon, josta huomaat aina mitä yritystä yhteydenotto koskee.


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.