Yhteydenottoon eli tikettiin vastaaminen

Seuraavassa opit, miten Freshdeskissä vastataan saapuviin yhteydenottoihin.

Vaihe 1: Tiketin avaaminen

Klikkaa hiirellä saapuneen tiketin otsikkotekstiä:

Vaihe 2: Tikettiin vastaaminen

Klikkaa hiirellä Reply-painiketta yhteydenoton alapuolella:

Vaihe 3: Vastauksen kirjoittaminen

Kirjoita vastauksesi tiketille:

Vaihe 4: Tukipyynnön ratkaiseminen

1. Merkitse oikealla sijaitsevasta valikosta tukipyynnölle sopiva luokittelu kohdasta Laji.
  2. Merkitse oikealla sijaitsevasta valikosta tukipyyntö ratkaistuksi. Tästä tukipyyntö voidaan asettaa myös muuhun tilaan, kuten odottamaan asiakkaan vastausta. Tukipyynnön tilan voi merkitä myös vastausta lähettäessä.

Muista merkitä tukipyyntö ratkaistuksi, sulkemisen sijasta!