Tilojen käyttäminen tukipyynnöille

Tässä kerrotaan, miten voit käyttää erilaisia tukipyynnön tiloja, kuten avoinna, odottaa, ratkaistu tai suljettu, tukipyyntöä käsitellessä. Tiloja voidaan hallinnoida järjestelmänhallinnan puolelta admin-tunnuksilla.

Vaihe 1: Tilan/Status merkitseminen tukipyyntöön vastatessa:

Klikkaa oikean reunan valikosta kyseiseen tukipyyntöön sopiva tila ja paina päivitä.

Jos kysyt lisää asiakkaalta, valitse "Odottaa asiakasta"
Jos lähetät vastauksen, joka todennäköisesti ratkaisee asiakkaan ongelman, valitse "Ratkaistu"
Jos taas et pysty vastaamaan asiakkaalle, valitse "Avoin"

Tiloja voi olla myös useampia, riippuen järjestelmään tehdyistä asetuksista. Usein käytetään esimerkiksi tilaa "Odottaa kolmatta osapuolta", mikäli yhteydenotoille odotetaan vastauksia esimerkiksi organisaatiosta henkilöiltä, jotka eivät käytä Freshdeskiä.