Tiedotteiden lukeminen Freshcalleriin

Tästä artikkelista voit lukea, miten Freshcalleriin voidaan lukea yleisesti käytetyt tiedotteet.

Huomaa: Tarvitset oman Freshcallerisi url osoitteen (muotoa yritys.freshcaller.com).

Huomaa: Tunnukset Freshcalleriin ovat tyypillisesti samat kuin Freshdeskiin.

1. Yötiedote (aukioloaikojen ulkopuolella)

Yötiedote: Hei, Kiitos soitostasi XXX asiakaspalveluun. Palvelemme asiakkaitamme puhelimitse arkisin maanantaista perjantaihin klo 8 - 16. Halutessasi voit lähettää meille myös sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@xxx.fi tai jättää vastaajaviestin äänimerkin jälkeen.

1. Tervetuloatiedote (aukioloaikojen puitteissa)

Tervetuloatiedote: Hei, Kiitos soitostasi XXX asiakaspalveluun. Yhdistämme puhelusi vapaalle asiantuntijalle. Kaikki puhelut tallennetaan (koulutusta ja laadunvalvontaa varten).

1. Ruuhkatiedote (aukioloaikojen puitteissa)
  • Riippuen konfiguraatiosta, toistetaan mikäli asiakaspalvelijat varattuina / eivät vastaa.
  • Ruuhkatiedotteen yhteyteen voidaan myös määritellä vastaaja (3.1.) tai takaisinsoittopyyntö (3.2.).

Ruuhkatiedote: Kaikki asiakaspalvelijamme ovat edelleen varattuina. Olette jonossa, vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Vinkki: Soittajalle voi mainita myös puhelun katkaisusta ja jonopaikan menettämisestä.

3.1. Vastaajaviesti (ruuhkatiedotteen yhteydessä).

• Riippuen konfiguraatiosta, ei päällä oletuksena Freshcallerissa.

Vastaajaviesti: Valitettavasti emme päässeet vastaamaan puheluusi juuri nyt, mutta voitte jättää meille myös viestin vastaajaan äänimerkin jälkeen.

3.2. Takaisinsoittopyyntö tiedote (ruuhkatiedotteen yhteydessä).

• Riippuen konfiguraatiosta, ei päällä oletuksena Freshcallerissa.

3.2.1. Takaisinsoitto: Voit jättää meille soittopyynnön numeroon, josta soitatte painamalla kaksi (tai jatkaa jonottamista ilman soittopyynnön tarjoamista painamalla 1).

3.2.2. Takaisinsoitto-rekisteröity: Soittopyyntösi on nyt rekisteröity. Soitamme takaisin mahdollisimman pian.

Vinkki: Takaisinsoittopyyntö-tiedotteessa voi jättää mainitsematta ykkösen painamisen, tällöin soittopyyntöä tarjotaan aina ruuhkatiedotteen yhteydessä toistuvasti. Painamalla 1 takaisinsoittopyyntöä ei tarjota ruuhkatiedotetta toistettaessa.

Viestien tallentaminen järjestelmään:

1. Siirry selaimella omaan Freshcalleriin

2. Siirry rattaan kuvasta Järjestelmäasetuksiin /Admin settings

3. Valitse Ylhäältä oikealta New Message

4. Anna tiedotteelle nimi esim: "Yötiedote"

5. Valitse tyypiksi/type: "Record message"

6. Odota kunnes kuulet: "Record your message after the tone"

7. Puhu haluamasi teksti tiedotteeksi.

8. Paina "Stop" painiketta kun olet valmis.

9. Paina alalaidasta "Add message"