Asiakastyytyväisyyskysely Freshservicessä

Asiakkaiden tyytyväisyyttä tikettien käsittelyyn voidaan mitata asiakastyytyväisyyskyselyllä. Kyseessä on sähköpostitse lähtevä kysely, jota voidaan tietyiltä osin muokata tarpeen mukaan.

Kyselyn käyttöönottoon vaaditaan:

1. Saateteksti, joka halutaan asiakkaalle lähtevään "Tiketti ratkaistu"- viestiin

2. Ratkaistu (Resolved) viestin päälle laittamisen (tämän yhteydessä kysely lähetetään)

3. Tiedon halutusta arvosteluasteikosta, tyypillisimmät ovat 3- ja 5-portaiset arvioinnit (tyytyväinen, kohtalainen, tyytymätön tai erittäin tyytyväinen, tyytyväinen, kohtalainen, tyytymätön, erittäin tyytymätön).

4. Halutaanko antaa asiakkaalle myös mahdollisuus antaa avointa palautetta.

Asiakkaiden klikatessa sähköpostista arvioinnin valintaa, heidät ohjataan portaaliin.

Esimerkkikuva "Tiketti ratkaistu"- viestistä, jonka yhteydessä kolmeportainen asiakastyytyväisyyskysely:

Näkymä portaalista, kun asiakas on klikannut valitsemaansa hymynaamavaihtoehtoa:

Näkymä siitä, kun asiakas on lähettänyt arvion: