Kuvan liittäminen vastaukseen

Tässä ohjeessa käydään läpi, miten Freshdeskissä voidaan tiketille liittää kuvia.

Jos haluat liittää asiakkaalle lähtevään vastaukseesi esimerkiksi kuvankaappauksen, klikkaa tekstikentän alalaidassa olevaa kuvaketta:

Tämän jälkeen voit napsauttaa ruutua, jolloin sinulle aukeaa tiedostot, josta voit hakea ja liittää haluamasi kuvan. Voit myös pudottaa kuvan esimerkiksi työpöydältä tai leikepöydältä CTRL+V näppäinyhdistelmällä.

Huomaa: Kuvan tai muun tiketille liitettävän tiedoston maksimikoko on 20 MB.