Miten lähetän uuden sähköpostin Freshdeskistä?

"Uusi sähköposti" -toiminto voi olla tarpeellinen esimerkiksi silloin, kun asiakkaalle pitää lähettää sähköpostitse tietoa. Seuraavassa ohjeet uuden sähköpostin lähettämiselle.

Klikkaa oikean ylälaidan kohtaa "Uusi" ja valitse Uusi sähköposti.

Huomaa, että vastaanottajalle lähtee uusi sähköpostiviesti ja häneen liitetään myös uusi tukipyyntö.

Nyt voit valita tiketille sopivat ominaisuudet ja lähettää sähköpostin.